30 dagers angrerett
Frakt fra 399,- levert i hele norge
KLARNA BETALINGSUTSETTELSE - FÅ VAREN FØRST, BETAL ETTERPÅ

Endelig hvert sitt bad

Følg hele prosessen når Vita og Wanda i høst fornyer hvert sitt bad – alt levert fra Nygaard Bad.

 Tvillingene Vita og Wanda Mashadi har kjøpt seg ny leilighet, og for første gang i livet skal de slippe å dele bad. Nygaard Bad skal hjelpe jentene med å fornye hvert sitt bad, og i høst kan du følge prosessen, og få gode råd på veien, her på nygaardbad.no.

– Det blir fantastisk å få egne bad. Jeg vet at vi kommer til å savne å sove i samme seng, men jeg gleeeeder meg til å få nytt bad, sier Wanda.

– Nå slipper vi køsystem, som etter trening når vi nå alltid må rope «førstemann i dusjen», og finne ut hvem som skal få gå på do. Og det skal bli fint å slippe å stå i dusjen, mens den andre sitter på do ved siden av, ler Vita.

Vita & Wanda velger dusj og toalett

Vita og Wanda skal velge dusj og toalett til sine nye bad, og har veldig klare preferanser!

– Dusjen må være enkel og stilren, sier Wanda.

– Jeg skulle akkurat til å si det! Og enkelt å rengjøre, parerer søsteren.

– En dusj tar jo en del plass på badet, men det er viktig at det ikke oppleves sånn. Uttrykksmessig har vi lyst på svarte og stramme detaljer.

– Og så er det viktig med kraftig trykk på vannet. Det verste jeg vet er sånne kjipe hotelldusjer der du nesten ikke får balsamen ut av håret, sier Vita.

Trond Erik Nygaard, daglig leder i Nygaard Bad, har mange ulike dusjløsninger å velge i.

– Før var det gjerne blandebatteri og dusjsett på veggen, men nå velger de fleste takdusj – i med ulike typer overflater.  Ellers går det mye i faste dusjvegger for mer lys og bedre romfølelse. Dusjveggene Nelly eller Lisa er uten tvil de type dusjene folk velger flest i dag, og Nelly var Nygaard Bad først ut med i Norge, forteller han.

Nygaard minner om at man ikke bør bruke kjemikalier ved rengjøring av bad.

– På badet skal man kun bruke svamp og lunket vann, ikke JIF eller andre midler. Man har gjerne overflater av tre, plast, glass, støpemarmor eller keramikk, og det er viktig å ikke slite av emaljen. Ta en kjapp rengjøring etter hver dusj, så holder produktene seg fine lenge, anbefaler han.

 

 

Vegghengt sort toalett – praktisk for selvbruning

Også på toalett og sisterne-fronten er det mye å velge i, og Vita & Wanda er ikke i tvil om hva som er viktig for deres nye bad.

Toalettet må være sort, både fordi det skal stå i stil med resten, men også fordi det er mest praktisk med tanke på selvbruning. De gangene jeg bruker selvbruning, og skal sitte på dosetet, så er det slitsomt å måtte stå halvveis oppreist for ikke å sette flekker på toalettet. Det har jo skjedd, jeg snakker av erfaring. Med hvitt toalett, ser det ikke rent ut, selv om du vasker det. Og så må det være komfortabelt å sitte på. Jeg kan nemlig sitte der lenge og spille spill, eller bare søke ly fra Wanda. Sånn tror jeg det er i mange parforhold også, at doen er et sted man kan rømme hverandre, smiler Vita.

– Jeg skjønner egentlig ikke når det er rom for at jeg går på do, for Vita er der hele tiden. Konstant! Jeg gleder meg til å ha mitt eget område, det kommer til å bli en helt ny verden, sier Wanda.

Begge er skjønt enige om at de ønsker at det skal være enkelt å rengjøre under toalettet, og at vegghengt toalett er et must.

– Vegghengte toaletter har tatt helt over markedet de siste årene, både fordi de er finere og fordi det gjør badet enklere å rengjøre. Det finnes også ulike varianter, som rimless, altså uten skyllekant, forskjellige størrelser og design, samt seter med softclose for rolig klosettlukking. Spylingen skjer ved ulike knapper, som ofte står i stil til blandebatteriene i dusjen og i vasken.

Vi har lift off-muligheter for de fleste setene våre, direktespyling i bakkant med samlet trykk (Rimless) er nesten blitt en standard. Sorte toaletter, som Vita og Wanda ønsker, er definitivt kommet for å bli, og salgstrykket på nordkapp er ekstremt! Vi har også grå, beige og andre fargevarianter som kan bestilles, forteller Nygaard.

-Sorte toaletter er kommet for å bli, mener daglig leder Trond Erik Nygaard.

Ønsker du nyhets brev?

Vi deler ikke din epostadresse med noen andre

Din handlevogn
Du har ingen produkter i handlekurven.